ترین بطری سس سالاد حاوی MSG اسیدهای چرب ترانس و/یا حاوی مقدار زیادی قند شربت ذرت یا سایر قندهای تصفیه شده به جای هیچ یک از آنها برای سلامت شما خوب هستند.

MSG در سس سالاد

فروشگاه خرید سس سالاد تقریبا همیشه شامل گاز خردل است که یک مغز سم. MSG نه تنها نشان داده شده است به علت عصبی و مشکلات دیگر که دلیل به اندازه کافی به دور ماندن از آن, اما علاوه بر MSG به نظر می رسد به شما! در آزمایشگاه آزمایش های دانشمندان در واقع القاء چاقی در حیوانات آزمایشگاهی با تغذیه آنها MSG! تقریبا همه فرآوری و بسته بندی مواد غذایی از جمله سس سالاد حاوی MSG, حتی اگر آن را به وضوح نشان داده شده بر روی برچسب. در واقع سس سالاد, سوپ و سس اغلب به جای مقادیر بالایی از آن است. بنابراین بررسی برچسب های خود را به صورت مونو سدیم گلوتامات MSG و همچنین به عنوان طعم دهنده های طبیعی بافت و پروتئین هیدرولیز شده و autolyzed مخمر که تقریبا همیشه حاوی MSG.

اسیدهای چرب ترانس در سس سالاد

سس سالاد که چربی اغلب حاوی روغن هستند که به شدت پردازش شده و اغلب فاسد و منابع اسیدهای چرب ترانس. تولید کنندگان می تواند از نظر قانونی خود را می گویند محصول حاوی اسیدهای چرب ترانس در صورتی که سطح زیر است.5 گرم در هر وعده بنابراین شما در واقع می تواند مصرف بسیار کمی از اسیدهای چرب ترانس در طول دوره از یک روز با محصولات است که ظاهرا حاوی اسیدهای چرب ترانس باشد. مقامات گفته اند که هیچ سطح اسیدهای چرب ترانس امن است! علاوه بر این روغن های گیاهی شناخته شده توسط محققان برای کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن را به خوبی شناخته شده است که به آنها داده می شود به بیماران پیوند به کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن به اندازه کافی تا بدن خود را نمی خواهد رد کردن خارجی اندام.

قندهای تصفیه شده در سس سالاد

علاوه بر این فروشگاه خریداری سس سالاد معمولا حاوی شیرین کننده های تصفیه شده مانند شربت ذرت و یا شربت ذرت با فروکتوز بالا و همچنین بسیاری دیگر از مواد شیمیایی مورد استفاده به عنوان تثبیت کننده و نگهدارنده مصنوعی رنگ و بیشتر. چربی سس گوجه فرنگی به احتمال زیاد حاوی مراتب بالاتر مقدار قند از کسانی که با این چربی در آنها است. در اینجا یک زن و شوهر از مواد تشکیل دهنده برچسب برای دو مشترک سس سالاد:

هزار جزیره, سس, مواد تشکیل دهنده: سویا و روغن و شربت ذرت با فروکتوز بالا, آب, ترشی خرد شده و سرکه و رب گوجه فرنگی و نمک و خشک و زرده تخم مرغ algin مشتق و صمغ زانتان (قوام) خردل و آرد و طعم دهنده های طبیعی (تقریبا همیشه شامل گاز خردل و دور از طبیعی با وجود نام) خشک, پیاز, ادویه, کلسیم دی سدیم EDTA (برای حفظ طراوت.)

در مرتع پرورش احشام بدون چربی پانسمان (چربی و کلسترول رایگان) مواد لازم: آب و شربت ذرت کشت lowfat دوغ, سرکه, سیر, آب, سلولز, ژل, شکر, نمک, شیر, خامه ترش (خشک) پیاز (خشک شده) صمغ زانتان, مالتودکسترین, مونو سدیم گلوتامات با سوربات پتاسيم و کلسیم دی سدیم EDTA به عنوان مواد نگهدارنده اسید لاکتیک عطر و طعم طبیعی (تقریبا همیشه شامل MSG) پروپیلن گلیکول آلژينات کشت شیر کم چرب (خشک) مصنوعی, رنگ, اسید فسفریک, آب لیمو concetntrate سبز پیاز (خشک شده) ادویه Dl-آلفا توکوفرول استات (مصنوعی ویتامین E)

در خانه سس سالاد بیشتر مغذی علاوه بر این به رژیم غذایی خود را

در خانه سس سالاد می توانید بسیاری از مواد مغذی به رژیم غذایی خود را مانند اسیدهای چرب ضروری و ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها در این راه از گیاهان و چربی در آنها در واقع می تواند کمک به بدن خود را به جذب مواد مغذی از مواد غذایی خود را. ما توصیه می کنیم استفاده واقعی, خالص, مواد تشکیل دهنده مانند روغن زیتون و روغن سرد فشرده روغن گردو و دوغ برای خود در خانه پانسمان. حتی در حد تبلیغ روغن کانولا نشان داده شده است به مشکلات — آن منجر به كمبود ويتامين E و می رود فاسد به راحتی. این به این معنی است که آن است که اغلب ددرزد به ماسک فاسد بوی و این فرایند باعث ایجاد اسیدهای چرب ترانس.

کارن فرانسه سرکه بریزید

1 حبه سیر (خرد شده)

2 قاشق چای خوری خردل دیژون

2 قاشق چای خوری Miso (اختیاری)

2 قاشق غذا خوری آلی Balsalmic سرکه

1/2 فنجان آلی روغن زیتون

گوشت چرخ کرده و سیر را در یک مینی ماشین مخصوص مخلوط کردن, سپس اضافه کردن خردل (اختیاری miso اگر با استفاده از) و سرکه و خوب مخلوط کنید. روغن زیتون اضافه کنید و مخلوط کنید تا خامه صاف است. شما می توانید اضافه کردن سبزی تازه اگر شما هر گونه و همچنین کمی آب در آن است که اگر بیش از حد غلیظ است. نگه می دارد و در یخچال به مدت 1 هفته.

کارن در خانه سس رنچ

3/4 فنجان سس مایونز

1/2 فنجان دوغ

1 قاشق چایخوری جعفری خشک شده (یا 1 قاشق غذاخوری تازه)

1 قاشق چایخوری شوید خشک (یا 1 قاشق غذاخوری تازه)

1 قاشق چایخوری خشک شده پیازچه (یا 1 قاشق غذاخوری تازه)

1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز خشک

1/2 قاشق چایخوری پودر سیر پودر (یا 1 حبه له شده)

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری فلفل

2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان (اختیاری)

شلاق زدن تمام مواد با هم و اجازه نشستن در یخچال به مدت حداقل 4 ساعت است. اگر شما مانند پانسمان خود را ضخیم تر سعی کنید با استفاده از خامه ترش در محل صبحگاه. اگر شما مانند آن را نازک تر کنید 1/2 فنجان مایونز و 3/4 فنجان دوغ. Bon Appetit!

You might also enjoy:

Leave A Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *