[ad_1]

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی، ویژه ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر کشور در استان خبر داد.

“عبدالله بهمنش” افزود: با توجه به افزایش خرید و مصرف فرآورده های خام دامی مانند گوشت سفید و قرمز، طرح ویژه نظارت ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارتی دامپزشکی استان همزمان با سراسر کشور از ابتدای ماه مبارک رمضان اجرا می شود.
وی تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان تمام مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، مراکز توزیع، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده دامی، کارگاه های فرآوری و بسته بندی در استان تحت کنترل و نظارت بهداشتی ۲۰ اکیپ ثابت و سیار به استعداد  ۶۰ نفر پرسنل در طول مدت شبانه روز قرار خواهند گرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به احتمال سوء استفاده برخی افراد سودجو به ویژه افراد دست فروش و دوره گرد در مورد عرضه فرآورده های خام دامی غیربهداشتی و ارزان قیمت در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عرضه گوشت قرمز بدون مُهر و لیبل دامپزشکی، گوشت چرخ کرده نامرغوب، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه غیربهداشتی انواع فرآورده خام دامی با خودروی فاقد سردخانه و عرضه فرآورده های بسته بندی شده غیرمجاز و بدون تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی، مراتب را به اداره کل دامپزشکی استان و ادارات شهرستان گزارش کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، بهمنش همچنین نسبت به احتمال ابتلا به بیماری های مشترک بین انسان و دام و… در صورت مصرف فرآورده های خام دامی غیرمجاز هشدار داد و خاطرنشان کرد: شهروندان می توانند گزارش ها و شکایت های خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی  دامپزشکی با شماره تلفن ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام

[ad_2]

Source link

You might also enjoy:

Leave A Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *