پنکیک یک کیک ساده و فوری است که در تمام دنیا بسیار محبوب است ، بنابراین می توانید آن را در سراسر دنیا پیدا کنید. پنکیک این کیک خوشمزه را می توانید خیلی زود برای صبحانه یا شام تهیه کنید و طرز تهیه پنکیک را یاد بگیرید. در واقع پنکیک یک کیک تخت و نازک است که در تابه پخته می شود. پنکیک ها بیشتر به عنوان صبحانه یا شام سرو می شوند ، ممکن است روزی در انگلیس به نام روز پنکیک (Pancake Day) علاقمند باشید که حدود 40 روز بعد از عید پاک است. پنکیک با طعم های مختلف را می توانید با پوره میوه درست کنید.

پنکیک به صورت ساده، با مربا و همراه با موز و نوتلا بیشترین طرفدار رو داره و معمولا با کرپ اشتباه گرفته میشه! حتی آقایونی که بلد نیستن چطوری نیمرو رو توی ماهیتابه درست کنن، با این دستور پخت به‌راحتی می‌تونن یه پنکیک خوشمزه و لطیف رو آماده کنن. البته یک نوع متفاوت تری از پنکیک به اسم پنکیک پفکی هم وجود داره که طرز تهیه آن با این نوع پنکیک کمی فرق داره. پنکیک می‌تونه یک صبحانه یا عصرانه سالم و مقوی و در عین‌حال خونگی و ترتمیز رو مهمون سفره شما کنه.

شما می توانید 8 پنکیک را با مقدار مواد موجود در این دستور تهیه کیک درست کنید. اگر می خواهید پن کیک کم و بیش درست کنید ، فقط مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای پنکیک

مواد لازم برای 8 پنکیک

کره 50 گرم

1 فنجان شیر

1 تخم مرغ

1 فنجان آرد سفید

2 قاشق غذاخوری شکر

1 قاشق چایخوری نمک

روغن مایع کافی است

بیکینگ پودر 1 و 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک

مرحله 1: مواد لازم را برای پنکیک آماده کنید

ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط سازگار شود و آن را ذوب کنید ، سپس آرد سفید را در یک کاسه بزرگ و بزرگ ریخته و سپس نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مواد را با قاشق مخلوط کنید. انجام دادن.

مرحله 2: خمیر پنکیک را آماده کنید

تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال بزنید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید ، سپس کره ذوب شده را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. مواد مخلوط شده با شیر را در ظرفی با آرد سفید ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شود. (هم زدن زیاد باعث سخت شدن پنکیک می شود) می توانید مواد پنکیک را از صافی رد کنید تا گلوله آرد باز شود و خمیر یکدست و یکدستی بدست آید.

مرحله 3: پنکیک ها را سرخ کنید

سپس آن را در ظرفی که مخصوص پنکیک است و گرد است ، یا ظرفی که روی اجاق گاز وجود دارد بریزید و کمی روغن در آن بپاشید.

و صبر کنید تا گرم شود و به اندازه یک ملاقه کوچک مخمر برای کیک بگیرید و آن را در قابلمه بریزید و مخمر خودش پخش می شود و به شکل دایره در می آید. بالای پنکیک می مانیم چون خیلی زود سرخ می شود.

بعد از 1 دقیقه جوهری که روی آن ریختم سوراخهایی مانند سوزن ایجاد کرد. این به این معنی است که او سرخ می شود. کمی لبه را برمی گردانیم. ما آن را برمی گردانیم

آنرا بپزید تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی شود. پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلاً به ظرف نمی چسبد. پنکیک های تمام شده را در بشقاب قرار داده و مواد باقی مانده را به همین ترتیب آماده کرده و با مربا یا عسل یا نوتلا سرو کنید.

نکاتی برای پخت پنکیک

لحظات کلیدی در تهیه پنکیک بدون شیر

استفاده از شیر نه تنها طعم و مزه پنکیک شما را بهتر می کند بلکه باعث می شود پنکیک شما برای مدت طولانی نرم و خشک بماند. البته اگر دوست ندارید پنکیک خود را با شیر درست کنید ، می توانید شیر را از مواد لازم خارج کنید و به جای آن از آب استفاده کنید.

ماهیتابه را فقط برای اولین بار و نه برای بار دوم چرب کنید ، در غیر این صورت پنکیک چرب خواهید داشت.

برای بهترین نتیجه ، توصیه می شود خمیر پنکیک را به مدت 30 دقیقه در محیط استراحت بگذارید ، سپس آن را بپزید.

در تمام مراحل پخت پنکیک اطمینان حاصل کنید که حرارت ملایم باشد.

اگر می خواهید ، برای رنگ بیشتر می توانید کمی زعفران پخته شده غلیظ در مواد پنکیک بریزید.

در صورت تمایل می توانید به پنکیک ها شکر بیشتری اضافه کنید تا پنکیک شیرین تری تهیه شود.

کره را می توانید با 3 قاشق غذاخوری کره مایع جایگزین کنید ، زیرا بعضی از افراد طعم کره را دوست ندارند اما طعم کره در پنکیک بسیار مشهود است.

اگر شیرینی پفکی دوست دارید ، می توانید نیم قاشق چای خوری دیگر بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید ، فقط بخاطر داشته باشید که برای حفظ خواص بیکینگ پودر ، نباید مواد را زیاد مخلوط کنید.

با افزودن نوتلا یا شکلات می توانید پنکیک را با آجیل درست کنید.

برای داشتن پنکیک با طعم پرتقال می توانید 1/2 فنجان شیر و 1/2 فنجان آب پرتقال اضافه کنید.

ماهی تابه ای که پنکیک را در آن می پزید باید دارای ته ضخیم باشد تا از گرم شدن بیش از حد پنکیک ها جلوگیری کند.

برای تزئین پنکیک می توانید از میوه های مختلف استفاده کنید و پنکیک را با سس عسل یا شکلات سرو کنید.

امیدواریم که شما از این روش تهیه پنکیک استفاده کرده باشید ، همچنین توصیه می شود برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از نکات بیشتر ، 4 فیلم با دستورالعمل پنکیک را تماشا کنید.

You might also enjoy:

Leave A Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *